Waarom kinderbegeleiding belangrijk is... (referenties)

Als kinderbegeleider was Nienke voor hoofdrolspeler Tobias (6) DE houvast in de chaos van het draaien op de set van 'Morrison krijgt een zusje'

Barbara Bredero (regisseur)

Waarom het belangrijk is om een kinderbegeleidster te hebben; omdat jij op de set een vervanging bent van de ouder! en een hele goede! Wij hebben een dagje gefigureerd en die dag zagen wij dat jij als een schapedoes over jouw"schaapjes" waakte

Isabel en Bertrand Lapadu (ouders van Claire, actrice, 9 jaar)

De jarenlange zorg van Nienke voor onze kinders was voor mij een geschenk uit de hemel !

Mijke de Jong (regisseur)

Nienke is een hele goede kinderbegeleidster want met Nienke is het altijd gezellig en ze is hartstikke lief, soms kan ze streng zijn maar dat is dan ook nodig dus vind ik haar een supergoede kinderbegeleidster! En een kinderbegeleidster is handig omdat het kind dan ook niet zomaar wegglipt, dat er altijd iemand is die op het kind past!

Ebbie Tam (actrice, 10 jaar)

Kinderbegeleiding is onontbeerlijk op een filmset, het is ook voor een kind hard werken. Door een goede begeleider zoals Nienke, blijft een kind gefocused op het spel en leren ze goed omgaan met hun energie.

Janice Pierre (regisseur)

Ik vind kinderbegeleiding belangrijk omdat het ervoor zorgt dat het kind kind kan zijn, in een volwassen wereld.

Marly de Geus (onderwijzeres Tobias)

Een ervaren kinderbegeleidster is onmisbaar op de filmsets van BosBros. Het is belangrijk dat kinderacteurs zich prettig voelen en zodoende optimaal presteren. Naast de opnamen, moet er ook tijd zijn voor ontspanning en niet te vergeten het huiswerk. Een kinderbegeleidster zorgt ervoor dat alles op een leuke manier aan bod komt.

Kim Klaase (gedelegeerd producent BosBros)

Ik vind goede kinderbegeleiding zo belangrijk omdat je dan weet dat er iemand speciaal voor je kind op de set is. Dat je als ouder een vast iemand aan kunt spreken om te vragen hoe het gegaan is of als er ergens rekening meegehouden moet worden. Andere mensen op de set zijn weer druk met andere dingen. Het is ook fijn dat er tussen de opnames door schoolwerk gedaan wordt zo blijft je kind op de hoogte van wat er op school gebeurt en en kan het na de filmopnames gewoon weer verder.

Anneke Meijlink (moeder van Tobias, acteur, 7 jaar)

Op de set krijg je met heel veel mensen te maken maar Nienke was de enige die er altijd, elke dag, helemaal voor mij was. Daarom vind ik kinderbegeleiding heel belangrijk!

Matthias den Besten (acteur, 8 jaar)

Uw kinderbegeleiding is bij Nienke in vertrouwde handen. Het lijkt op een ouderwetse advertentie maar het is echt waar.

Ineke Houtman (regisseur)

Een filmset is een mierennest, waarin ieder crewlid een andere prioriteit heeft, daarom mag het welzijn van een kind op de set nooit uit het oog worden verloren. Verantwoorde kinderbegeleiding is alleen al om deze reden van levensbelang.

Pieter Veenhof (opnameleider)

Claire Lapadu (actrice, 9 jaar)

Nienke Stuiver op de set is voor mij de zekerheid dat het kind de juiste aandacht krijgt, waardoor het kind en mede het project in optima forma binnen de tijd afkomen.

Milo Rietvelt (opnameleider)

Nienke er niet is, zou je geen werk van school doen en dan zou je minder leren en als je dan weer op school komt weet je minder dan de andere kinderen en ik won altijd met het spel "slangen en ladders" en vond het leuk om met de auto's te spelen.

Tobias Lamberts (acteur,7 jaar)